Kuvaus
1. Hankinnan kohde ja kokonaishinta
Hankinnan kohteena on CGI Chefstein omavalvontalaitteet Sata-alueen ateriapalveluiden kahden tuotantokeittiön kylmätilojen lämpötilaseurantaan, astiapesukoneiden lämpötilojen seurantaan, tavaran vastaanoton ja aterioiden lämpötilavalvontaan sekä pintahygieniavalvontaan. CGI Chefstein omavalvontalaitteet tulevat Satasairaalan tuotantokeittiölle ja Rauman Steniuksen tuotantokeittiölle.
Kyseessä on CGI Chefstein omavalvontajärjestelmän laajentaminen. CGI Chefstein omavalvontajärjestelmä on tällä hetkellä käytössä Maantiekadun terveyskeskuskeittiössä, Merikarvian Kiilarinteen keittiössä, Karvian Iltaruskon keittiössä, Kankaanpään Tapalan keittiössä, Huittisten Kuninkaisten keskuskeittiössä sekä Euran keskuskeittiössä. Laajentamalla omavalvontajärjestelmän käyttöönottoa, saadaan yhtenäistettyä keittiöiden omavalvonnan seuranta sähköiseen muotoon. Omavalvontajärjestelmiä tarvitaan myös tulevassa yhden keittiön tuotantomallissa, joten näiden hankinta tässä vaiheessa palvelee myös tulevaa suunniteltua yhden tuotantokeittiön mallia.
Hankinta käsittää käyttöönottoprojektin, piikkimittarit 8 kpl, infrapunamittarit 2 kpl, kylmätilasensorit 22 kpl, APK-sensoripaketti 5 kpl, luminometri 2 kpl ja tukiasema 4 kpl.
Hankinnan kokonaishinta kaikkine kuluineen ilman arvonlisäveroa on 11729 € (alv 0 %).
2. Hankintamenettely
Hankinta on toteutettu suorahankintana
Hankinnan arvo alittaa kansallisen kynnysarvon 60 000 €
Vastaavahankinta on kilpailutettu hiljattain, ja sen perusteella toimittajien hintataso on selvillä. Tarjoukset edellä mainittuihin keittiö kohteisiin pyydettiin sähköpostitse.
Hankinta koskee lainopillisia-taikka niihin rinnastettavia erityisasiantuntijapalveluita yksittäisessä toimeksiannossa, ja jää alle hankinta- ja sopimusohjeen kohdan 1.1 määritetyn erityispalvelunkansallisen kynnysarvon.
Hankinnan tarkoituksena on laajentaa hyväksi havaittua jo olemassa olevaa järjestelmää koskemaan kaikkia Sata-alueen tuotantokeittiöitä ja näin pystytään hyödyntämään järjestelmässä jo olevia omavalvonnan asetuksia sekä henkilöstön osaamista kyseisen järjestelmän käytössä.