§ 1 Määräaikainen toimipaikan muutos

Lataa 

SATAHADno-2024-526

Päätöspäivämäärä

23.1.2024

Päätöksen tekijä

Vastuuyksikön päällikkö, suunnittelu, raportointi ja pelastustoimen varautuminen

Päätöksen peruste

Pelastuslaitos toimialueen toimintasäännön 5.3 -asiakohdan mukaan vastuuyksikön päällikkö päättää palomestareiden toimipaikan muutoksesta.

 

Kuvaus

Palomestari Toni-Pekka Kuusniemen ensimmäinen sijoituspaikka on Kankaanpään paloasema. Hän tekee päivystävän palomestarin tehtävää Kankaanpään paloasemalla Pohjois-Satakunnan päivystysalueella. Sisäisten henkilöstömuutosten vuoksi Kuusniemi siirtyy tekemään palomestarin tehtävää Ala-Satakunnan päivystysalueelle 19.2. – 4.8.2024 väliseksi ajaksi. Ensimmäinen sijoituspaikka on Euran paloasema. Siirrosta on sovittu Kuusniemen, vastuuyksikön päällikön ja henkilöstötoimiston kanssa. 19.2. – 4.8.2024 välisen ajan Kuusniemen ensimmäinen sijoituspaikka on Euran paloasema ja uusi kustannuspaikka ja perusyksikkö on Ala-Satakunnan päivystysalue. Muut palvelussuhteen ehdot säilyvät ennallaan.

 

 

 

Päätös

Päätän, että palomestari Toni-Pekka Kuusniemi siirtyy Pohjois-Satakunnan päivystysalueelta Ala-Satakunnan päivystysalueelle 19.2. – 4.8.2024 väliseksi ajaksi omalla suostumuksellaan. 19.2. – 4.82024 välisen ajan Kuusniemen ensimmäinen sijoituspaikka on Euran paloasema ja uusi kustannuspaikka ja perusyksikkö on Ala-Satakunnan päivystysalue. Muut palvelussuhteen ehdot säilyvät ennallaan.

 

 

 

 

 

Allekirjoitus

Antti Halmela, vastuuyksikön päällikkö, Pelastuslaitos toimialue

Organisaatiotieto

Hälytys- ja avunantopalvelut