§ 5 Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden, Perhekeskus Suvituulen koulu- ja opiskeluterveydenhoitajan valinta

Lataa 

SATAHADno-2024-17

Päätöspäivämäärä

1.2.2024

Päätöksen tekijä

Vastuuyksikön päällikkö, perhekeskus Suvituuli

Päätöksen peruste

Avoimeen tehtävään tuli kolme (3) hakemusta, joista kaikki täytti vaaditut pätevyysvaatimukset. Kaksi hakijaa haastateltiin työkokemuksen perusteella.

Työhakemuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella esitän, että Minna Ahtiainen valitaan Satakunnan hyvinvointialueen Perhekeskus Suvituulen terveydenhoitajan vakituiseen toimeen. Ahtiaisella on kokemusta kyseisestä tehtävästä, tuntemus käytettävästä potilastietojärjestelmästä ja hyvät kehittämisnäkemykset kouluterveydenhoitajan työn kehittämiseen.

Kuvaus

Opiskeluhuollon esihenkilö Minna Multisilta 22.12.2023:

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden toimialueella, peruspalveluiden Perhekeskus Suvituulen koulu- ja opiskeluterveydenhoitajan vakituinen toimi oli ulkoisessa haussa ajalla 1.12.2023-15.12.2023.

Koulu- ja opiskeluterveydenhoitajan työhön sisältyy lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen, sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä ja perheiden hyvinvoinnin tukemista. Toiminta on itsenäistä, mutta myös vahvasti moniammatillista yhteistyötä vaativaa kodin, koulun, ja perhekeskuksen henkilöstön sekä muun palveluverkoston kanssa.

 

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Perusterveydenhuollon tuntemus, kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivinen moniammatillinen työote sekä kehittämismyönteisyys katsotaan eduksi.

Päätös

Anna Kivimäki, vastuuyksikön päällikkö:

Päätös: Päätän Opiskeluhuollon esihenkilön Minna Multisillan esityksen mukaisesti valita Minna Ahtiaisen Satakunnan hyvinvointialueen Perhekeskus Suvituulen terveydenhoitajan toimeen.

Aloitusajankohdasta ja muista työsuhteen ehdoista sovitaan erikseen työsopimuksessa.

 

 

 

 

 

Allekirjoitus

Anna Kivimäki, vastuuyksikön päällikkö

Organisaatiotieto

Peruspalvelut