§ 87 Cool Kids –koulutuspaikka ja menetelmäkirjat

Lataa 

SATAHADno-2024-7500

Päätöspäivämäärä

5.9.2024

Päätöksen tekijä

Tutkimus- ja kehitysjohtaja

Päätöksen peruste

 

Hyvinvointialueen hankinta- ja sopimusohjeen mukaan viranhaltijan päätösvalta hankintasuunnitelman ulkopuolissa hankinnoissa on seuraava:

Vastuuyksikön päällikkö: Voi päättää omaa vastuuyksikköään koskevista hankinnoista seuraavasti: kansallisen kynnysarvon (60 000 €) alittavat tavara- tai palveluhankinnat.

Kuvaus

1.   Hankinnan kohde ja kokonaishinta

Esittäjä:

Milla Lappalainen, projektipäällikkö RRP

 

Hankinnan kohde, menettely ja kokonaishinta

Hankinnan kohteena on Kestävän kasvun Satakunta 2–hankkeen Nuorten ja ja nuorten aikuisten mielenterveyspalvelujen kehittäminen (pilari 4, investointi 1) puitteissa toteuttavan Cool Kids -koulutuspaikan ja menetelmäkirjojen hankinta. Cool Kids -koulutus on osa Satakunnan hyvinvointialueen ammattilaisten osaamisen vahvistamisen kokonaisuutta.

 

Hankintaan on saatu AVI:n lupa.

 

Hankinta on suorahankinta. Hankinnan kohteelle on vain yksi mahdollinen toimittaja. Koulutusoikeus on Suomessa ainoastaan HUS:lla. Hankinnan muodostavien koulutuspäivien hinta on julkisen puolen työntekijöille yht. 350e +alv. Menetelmän käyttö edellyttää lasten/nuorten ja vanhempien kirjoja.

 

Esitän, että Cool Kids koulutuspaikka hankitaan HUS:lta ja kirjat lapsille/nuorille ja vanhemmille PunaMusta Oy:lta kokonaishintaan 530 euroa (alv 0 %). Kokonaishinta koostuu seuraavista:

 

·         Cool Kids koulutuspaikka 350 € (alv 0 %).

·         Lasten/nuorten kirjat (6kpl) ja vanhempien kirjat (6kpl) 15 €/kpl, yht. 180 € menetelmän toteuttamiseen.

 

 

Palveluntarjoaja velvoitetaan toimittamaan tilaajalle tilaajavastuulain mukaiset selvitykset sekä tiedot yrityksen tosiasiallisista omistajista ja edunsaajista. Mikäli edellä mainituissa tapahtuu muutoksia ennen 31.12.2025, tulee niistä informoida tilaajaa viipymättä.

 

Laskutusohjeet toimittajalle:

Satakunnan hyvinvointialueen toimittajien laskutusohjeet löytyvät osoitteesta: https://satakunnanhyvinvointialue.fi/tietoa-meista/yhteystiedot/laskutus/

Seuraavat tiedot tulee merkitä tilaajalle toimitettavaan laskuun tätä hankintaa koskien:

• Viite: T-1810004

• Projektinumero: 960102030_00001

• Projektin nimi: Kestävän kasvun Satakunta 2 investointi 4.1

 

 

Päätös

 

Päätän, että Cool Kids –koulutuspaikka hankitaan esityksen mukaan HUS:lta ja menetelmäkirjat (12kpl) PunaMusta Oy:lta kokonaishintaan 530 euroa (alv 0 %).

 

Allekirjoitus

Satakunnan hyvinvointialue
Mari Niemi
Tutkimus- ja kehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Strategia ja järjestäminen