§ 5 Palomiehen virkavalinta, Rauman paloasema

Lataa 

SATAHADno-2024-4872

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Asemamestari, Kankaanpään, Harjavallan ja Huittisten paloasema

Päätöksen peruste

Pelastuslaitos toimialueen toimintasäännön 5.3-asiakohdan mukaan asemamestari päättää palomiehen palvelussuhteeseen ottamisesta.

Kuvaus

Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen Rauman paloasemalla oli haettavana julkisessa haussa kaksi palomiehen virkaa. Määräaikaan mennessä virkoihin haki kuusi (6) henkilöä, joista kaikilla oli vaadittu pätevyys. Neljä hakijaa haastateltiin. 

Esitetään, että Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen palomiehen virkaan (vakanssinumero 3887000050) valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja osaamisen sekä haastattelussa esille tulleiden näkemysten, soveltuvuuden ja kokonaisarvion perusteella 5.8.2024 alkaen Petteri Salminen. Salmisen ensimmäinen sijoituspaikka on Rauman paloasema. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kolmen kuukauden kuluessa viran aloittamisesta. Siihen asti valinta on ehdollinen. Ennen valintaa hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Varalle valitaan Matias Kulmala.

Päätös

Päätän, että Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen palomiehen virkaan (vakanssinumero 3887000050) valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja osaamisen sekä haastattelussa esille tulleiden näkemysten, soveltuvuuden ja kokonaisarvion perusteella 5.8.2024 alkaen Petteri Salminen. Salmisen ensimmäinen sijoituspaikka on Rauman paloasema. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kolmen kuukauden kuluessa viran aloittamisesta. Siihen asti valinta on ehdollinen. Ennen valintaa hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Varalle valitaan Matias Kulmala.

 

 

 

 

 

Allekirjoitus

Marko Toivio, asemamestari

Organisaatiotieto

Hälytys- ja avunantopalvelut