§ 5 Käytöstä poistetun kaluston myynti 1/2024, pelastuslaitos

Lataa 

SATAHADno-2024-4033

Päätöspäivämäärä

22.5.2024

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Satakunnan hyvinvointialueen hankinta- ja sopimusohjeen liite 2 mukaan toimialuejohtajalla on käytöstä poistettavan tai tarpeettomaksi käyneen irtaimiston päätös- ja myyntivaltuudet 150 000 € asti / vuosi.

Kuvaus

Tekninen päällikkö Markku Rintala:

Satakunnan hyvinvointialueen pelastuslaitos-toimialueelle hankitaan vuosittain uutta kalustoa vahvistetun investointisuunnitelman mukaisesti. Pelastuslaitos-toimialue poistaa vanhaa, tarpeetonta kalustoa pääsääntöisesti kaluston iän, heikon käyttökunnon, säilytys- ja ylläpitokustannusten vuoksi.

Poistettava kalusto myydään avoimella huutokaupalla tämän päätöksen tultua lainvoimaan. Myyntipaikkana Kiertonet.fi, julkisen sektorin huutokauppa -palvelu, jossa muut ehdot ilmoitetaan. Kalusto myydään siinä kunnossa, ​kun se kaupantekohetkellä on. Myytävässä kalustossa ei ole takuuta eikä palautusoikeutta. Myytävät säiliösammutusauto (Länsi-Eura) ja sammutusauto (Huhtamo) eivät ole arvonlisäveron poistokelpoisia.

Päätös

Päätän, että Satakunnan hyvinvointialueelta pelastuslaitos-toimialue myy käytöstä poistetun tai poistettavan kaluston oheisen yksilöidyn listan mukaan (liite 1).

Valtuutan teknisen päällikön Markku Rintalan hoitamaan kaluston myynnin.

 

Liitteet                                 Käytöstä poistettu kalusto 1/2024

 

Allekirjoitus

Pekka Tähtinen, toimialuejohtaja, pelastuslaitos toimialue

Organisaatiotieto

Pelastuslaitos