§ 2 Palveluohjaajan valinta

Lataa 

SATAHADno-2024-3544

Päätöspäivämäärä

26.4.2024

Päätöksen tekijä

Vastuuyksikön päällikkö, omais- ja perhehoito

Päätöksen peruste

Ikääntyneiden palvelujen toimialue/Toimintasääntö 5.3/Virkaan valinta

Kuvaus

Hakuaika palveluohjaajan virkaan (Porin alue) oli 15.03.2024 – 01.04.2024 (julkinen haku). Hakuilmoitus julkaistiin kuntarekrypalvelussa ja työvoimahallinnon verkkosivuilla.

Hakemuksia saapui 17, joista 16 täytti haun kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa, joista yksi perui hakemuksen ennen haastattelua. Haastattelut pidettiin 10 ja 17.04.2024 Teams-yhteydellä, haastattelijoina toimivat Heidi Hissa ja Heli Ruohola

Kelpoisuusvaatimuksena omaishoidon palveluohjaajan virkaan on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opintoasteen tutkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen pätevyys. Virkaan valittavan henkilön on tarkastettava nähtäväksi rikosrekisteriote. Lisäksi ammattipätevyyden tulee olla tarkastettavissa Julkiterhikistä tai julkisuosikista, sekä virkaan valittavan henkilön tulee esittää kelpoisuuden osoittavat todistukset, lääkärintodistus ja rikostaustaote. Virkaan valittavan koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuun katsottiin eduksi, että virkaan valittava henkilö on ahkera, ripeä ja avarakatseinen, sekä monipuolisesta työstä kiinnostunut. Omaishoidon tuen arviointia tehdään kaikenikäisille asiakkaille ja eduksi katsottiin myös perehtyneisyys omaishoidon tuen kokonaisuuteen ja kiinnostusta kaikenikäisten asiakkaiden palvelutarpeen arvioimiseen.

Haastattelun, koulutuksen, työkokemuksen, sekä haastattelussa esiin tulleiden henkilökohtaisten ominaisuuksien, sekä kokonaisarvioin perusteella palveluohjaajan virkaan esitetään valittavaksi sosionomi Anna Pajala. Varalle sosionomi Kirsi Leppänen.

Päätös

Päätän valita palveluohjaajan virkaan sosionomi Anna Pajalan ja hänen varalleen sosionomi Kirsi Leppäsen edellä olevan esityksen ja perustelujen mukaisesti. 

 

 

 

 

 

Allekirjoitus

Tarja Hagback, Ikääntyneiden palveluiden päällikkö / omais- ja perhehoito

Organisaatiotieto

Ikääntyneiden palveluiden toimialue