§ 3 Palomiehen virkavalinta, Huittisten paloasema

Lataa 

SATAHADno-2024-2131

Päätöspäivämäärä

13.3.2024

Päätöksen tekijä

Asemamestari, Kankaanpään, Harjavallan ja Huittisten paloasema

Päätöksen peruste

Pelastuslaitos toimialueen toimintasäännön 5.3-asiakohdan mukaan asemamestari päättää palomiehen palvelussuhteeseen ottamisesta.

Kuvaus

Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen Huittisten paloasemalla oli haettavana julkisessa haussa palomiehen virka. Määräaikaan mennessä virkaan haki kahdeksan (8) henkilöä, joista kaikilla oli vaadittu pätevyys. Kaksi hakijaa vetivät hakemuksensa pois hakuprosessin aikana. Kuusi hakijaa haastateltiin.

Esitetään, että Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen palomiehen virkaan (vakanssinumero 3887000098) valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja osaamisen sekä haastattelussa esille tulleiden näkemysten, soveltuvuuden ja kokonaisarvion perusteella 15.4.2024 alkaen Santeri Susiniemi. Susiniemen ensimmäinen sijoituspaikka on Huittisten paloasema. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kolmen kuukauden kuluessa viran aloittamisesta. Siihen asti valinta on ehdollinen. Turvallisuusselvitystä ei vaadita, koska henkilöllä on voimassa oleva turvallisuusselvitys Pelastuslaitos toimialueella. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Varalle valitaan Matias Kulmala.

Päätös

Päätän, että Satakunnan hyvinvointialueen Pelastuslaitos toimialueen palomiehen virkaan (vakanssinumero 3887000098) valitaan 15.4.2024 alkaen Santeri Susiniemi. Susiniemen ensimmäinen sijoituspaikka on Huittisten paloasema. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kolmen kuukauden kuluessa viran aloittamisesta. Siihen asti valinta on ehdollinen. Turvallisuusselvitystä ei vaadita, koska henkilöllä on voimassa oleva turvallisuusselvitys Pelastuslaitos toimialueella. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Varalle valitaan Matias Kulmala.

 

 

 

 

 

Allekirjoitus

Pasi Nevala, asemamestari

Organisaatiotieto

Hälytys- ja avunantopalvelut